0008

Als er een sterretje in de voorruit is probeer ik die altijd eerst te herstellen, dit is vijf keer voordeliger dan de autoruit te vervangen. Indien hersteld hebt u een levenslange garantie op de reparatie van uw ruit en is deze ook in orde voor de technische keuring.

Opgelet: Als de herstelde inslag toch verder scheurt na verloop van tijd, krijgt u het betaalde bedrag van de reparatie terug bij aankoop van een nieuwe ruit.

TIP: Heb je een sterretje in je voorruit, kleef er dan zo snel mogelijk een doorzichtig klevertje op. Zo voorkom je dat er vocht of vuil in verzeild geraakt. Indien er vocht in de inslag komt, en zeker bij zeer lage temperaturen kan het vocht zich uitzetten en ervoor zorgen dat de scheur groter wordt. Indien er vuil in de inslag komt vermindert dit het resultaat en vermoeilijkt dit de reparatie. Een klein klevertje maakt een groot verschil.

View the embedded image gallery online at:
https://www.autovitrum.be/diensten/reparatie#sigProId72a0d7671b

 • Panoramische daken

  Geschreven op 05 december 2016
  Wagens worden maar meer en meer uitgerust met panoramische of glazen daken.…
 • voorruitsensoren

  Geschreven op 15 februari 2016
  Tegenwoordig worden bijna alle nieuwe wagens uitgerust met verschillende sensoren in de voorruiten. Als…
 • bedrijfsbestelwagens of vrachtwagens

  Geschreven op 07 februari 2016
  Heb je een bedrijf en kan je het voertuig niet missen omdat…
Autovitrum

Gisteren (vrijdag) heb ik gebeld naar Autovitrum, vandaag (zaterdag) was hij er al. Sympathieke man die mij op een zeer professionele manier behandelde. Werkt snel en efficiënt. Zeker aan te raden! Op een uur was mijn ruit al vervangen. 

Bart H.